Toate cluburile din Premier League vor să încheie sezonul în ciuda obstacolelor impuse de pandemie

134
Toate cluburile din Premier League vor să încheie sezonul în ciuda obstacolelor impuse de pandemie - gettyimages955324218-1588432862.jpg

Articole recomandate

Toate cluburile din Premier League vor să încheie sezonul în ciuda "numeroaselor obstacole" legate de reluarea campionatului, suspendat din cauza pandemiei de coronavirus, a asigurat, sâmbătă, vicepreședintele clubului West Ham United, Karren Brady, .conform agerpres.ro.


În cadrul reuniunii de vineri, cele 20 de cluburi din Premier League au fost informate în legătură cu proiectele privind reluarea competițiilor, care includ faptul că cele 92 de meciuri restante din sezonul 2019-2020 ar trebui să fie disputate pe un teren neutru.


"În cursul reuniunii de ieri (vineri), fiecare club a precizat că dorește reluarea sezonului", a scris Brady într-un articol publicat sâmbătă de jurnalul The Sun.


"Orice compromis trebuie să fie echitabil și să respecte integritatea jocului", a mai subliniat responsabila clubului britanic, în timp ce persistă o opoziție la ideea de a nu termina sezonul 2019-2020 pe baza meciurilor de acasă și din deplasare.


"Jucătorii și antrenorii trebuie să fie principalii decidenți în materie de protocoale, întrucât mai este un drum lung de parcurs înainte de a putea juca din nou", a adăugat fosta directoare generală a clubului Birmingham City.


"Mai sunt multe obstacole de surmontat și fără îndoială multe compromisuri de făcut", a avertizat ea.


Directorul general al clubului Brighton, Paul Barber, a declarat, joi, că ideea de a nu juca meciuri pe teren propriu și în deplasare este "o imperfecțiune suplimentară", pe lângă faptul că meciurile se vor disputa cu porțile închise.


Înainte ca proiectele de reluare să poată progresa, cluburile din Premier League trebuie să se aplece și asupra problemelor spinoase a testelor și sănătatea jucătorilor.


Jucătorii, antrenorii și membrii staff-urilor ar urma să fie testați de două sau trei ori pe săptămână și ar putea fi constrânși să stea în carantină în hotelurile lor, departe de familii, pentru a împiedica propagarea virusului.


De asemenea, propunerea de terenuri neutre de către Premier League vizează reducerea numărului personalului medical, de securitate, de difuzare TV și radio necesar la fiecare meci.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8373 secunde