Liga Națională de handbal feminin

Tomisul speră să fie în formulă completă la meciul cu Oțelul Galați

428
Duminică, 7 noiembrie, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor, CS Tomis Constanța primește replica Oțelului Galați, într-o partidă contând pentru etapa a opta a Ligii Naționale de handbal feminin. Partida se anunță dificilă, însă formația gazdă trebuie să câștige dacă vrea să-și păstreze poziția secundă în clasament.
"Oțelul are în lot câteva jucătoare foarte bune, pe care le cunoaștem foarte bine. Nu cred că ne pot surprinde cu ceva. Va depinde foarte mult forma de moment și sper ca, până la ora jocului, handbalistele noastre cu probleme medicale să fie refăcute. O victorie este foarte importantă, în perspectiva euro-duelului cu SAD Funchal Madeira", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al CS Tomis, prof. Traian Bucovală.
Altfel, Federația Europeană de Handbal a anunțat schimbarea observatorului de la meciul retur dintre CS Tomis și SAD Funchal Madeira, din turul al treilea al Cupei Cupelor, informează site-ul cstomisblogspot.ro. Acesta va fi israelianul Itzhak Hart, care îl înlocuiește pe Viktor Poladenko. Oficialul rus s-a recuzat, deoarece trebuie să participe la Adunarea Generală a Comitetului Olimpic Rus, al cărui membru este.
Meciul retur dintre Tomis și Madeira este programat duminică, 21 noiembrie, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor din Constanța, urmând a fi arbitrat de o brigadă greacă, formată din Konstantinos Katsikis și Michalis Michailidis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3464 secunde