Tomitanii Constanţa, înfrângere la 70 de puncte diferenţă în faţa Timişoarei

165
Tomitanii Constanţa, înfrângere la 70 de puncte diferenţă în faţa Timişoarei - tomitanii-1622468488.jpg

Articole de la același autor

Meci fără istoric pe stadionul „Mihail Naca” din strada Primăverii, unde echipa de rugby ACS Tomitanii Constanţa a suferit un nou eşec drastic, scor 12-82 (5-49), în partida cu SCM Timişoara, contând pentru etapa a şasea a Superligii.

Vicecampioana României a făcut o demonstraţie de forţă pe litoral, obţinând o victorie previzibilă, cu tot cu bonus ofensiv, la capătul unui joc în care a marcat nu mai puţin de 12 eseuri. Prima încercare a Timişoarei a venit chiar în secunda 44, apoi bănăţenii au pus puncte pe tabelă până la 0-42. Tiqe Iliesa a salvat onoarea Tomitanilor cu un eseu venit după un mol de margine, Sorin Cristache a ratat transformarea, iar până la pauză diferenţa s-a mărit, 5-49, în urma încercării lui Conache, transformată de fostul jucător al Cleopatrei Mamaia Ionel Melinte.

Scenariul s-a menţinut şi în repriza a doua, cu bănăţenii marcând eseu după eseu. La 5-68, după mai multe momente de fixare, Etonia Saukuru a plonjat spectaculos în terenul de ţintă, Tiqe Iliesa a transformat pentru 12-68, însă finalul de meci a aparţinut tot Timişoarei, care s-a impus la o diferenţă de 70 de puncte!

În clasament, ACS Tomitanii ocupă locul şase, ultimul, fără niciun punct la activ şi cu punctaveraj dezastruos, -250.

Etapa viitoare, echipa constănţeană, care are cele mai puţine puncte marcate în actuala stagiune (81), va juca, sâmbătă, 5 iunie, de la ora 13.00, în deplasare, cu CSA Steaua Bucureşti. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4674 secunde