Trag tare în cantonament! HCDS, pregătiri intense la Sfântu Gheorghe

155
Trag tare în cantonament! HCDS, pregătiri intense la Sfântu Gheorghe - hcdscovasna-1564082583.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud se află, de luni seară, în cantonament, la Sfântu Gheorghe. Echipa antrenată de Zvonko Sundovski se pregătește intens înaintea startului noului sezon, dar mai ales, înaintea primului meci oficial pe care îl va disputa, cel cu Antalyaspor, din primul tur al Cupei EHF. 


HCDS nu a ales întâmplător Covasna pentru pregătirea de vară. Handbaliștii constănțeni sunt cazați într-un complex modern, de nivel european, cu numeroase facilități pentru pregătire.


În fiecare dimineață, jucătorii combină antrenamentele în sala de forță cu alergarea pe stadion, iar seara, este programat zilnic un antrenament în "Sepsi Arena", acolo unde, pe 1 și 2 august, constănțenii vor disputa două partide amicale împotriva Științei Bacău. 
"Totul decurge bine, este o perioadă grea peste care trebuie să trecem. Din păcate, sunt doi-trei jucători accidentați, iar egiptenii nu au sosit încă, pentru că nu au obținut toate actele necesare pentru România. Mai așteptăm doi, chiar trei jucători noi să vină la echipă", a declarant George Buricea, antrenorul secund al HCDS. 


XXX 
HCDS se va pregăti la Sfântu Gheorghe până pe 2 august, după care va reveni la Constanța. Elevii lui Sundovski vor merge apoi la București, acolo unde, pe 9 și 10 august, vor susține două partide amicale împotriva rușilor de la Spartak Moscova. 
În perioada 14-17 august, HC Dobrogea Sud va participa la turneul internațional de la Struga, Macedonia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.3008 secunde