Echipajul feminin 8+1, în finala Campionatului Mondial de canotaj

Trage Diana, scoate aurul din apă!

523
Echipajul feminin de 8+1 al României s-a calificat, ieri, în finala Campionatului Mondial de canotaj academic, competiție care se desfășoară la Karapiro (Noua Zeelandă).
Având-o la bord pe constănțeanca Maria Diana Bursuc, ambarcațiunea "regină" a României a ocupat locul doi în seria a doua, fiind cronometrată cu timpul de șase minute, patru secunde, cinci sutimi. Pe prima poziție, a terminat echipajul Canadei (6:01.72), în timp ce barca Noii Zeelande, clasată pe locul trei (6:11.81), va merge în recalificări.
Finala este programată duminică, 7 noiembrie.
Alături de Diana, la bordul ambarcațiunii tricolore, se mai află Roxana Cogianu, Ionelia Zaharia, Ioana Crăciun, Adelina Cojocariu, Nicoleta Albu, Camelia Lupașcu, Eniko Mironcic și Teodora Stoica. În această formulă, România a cucerit, anul trecut, la Poznan (Polonia), titlul de campioană mondială.
Astăzi, evoluează în recalificări și echipajele românești de dublu rame (W2-), campioanele mondiale en-titre Camelia Lupașcu și Nicoleta Albu, și patru vâsle (W4x) - Cristina Ilie (Constanța), Cristina Grigoraș, Irina Dorneanu și Andreea Boghian.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Decembrie 2009
Stire din Sport : Vâsla de platină
Pagina a fost generata in 0.2175 secunde