Tragedie pe stadion: Un suporter a făcut infarct de emoție

104
1
Tragedie pe stadion: Un suporter a făcut infarct de emoție - candela-1457942499.jpg

Articole recomandate

Un suporter al echipei Borussia Dortmund în vârstă de 80 de ani a decedat, duminică, în timpul partidei câștigate, pe teren propriu, scor 2-0, în fața formației FSV Mainz, informează BBC.

Vestea s-a răspândit printre spectatorii prezenți la meci, iar galeria echipei gazdă a încetat să mai cânte.

Un alt fan al Borussiei Dortmund a suferit un infarct, a fost resuscitat și transportat la spital, iar starea sa de sănătate este stabilă.

"În timpul meciului cu FSV Mainz, au avut loc două incidente tragice la stadion. Doi spectatori au avut nevoie de îngrijiri medicale și din păcate unul dintre ei a decedat. Suntem triști, iar gândurile noastre se îndreaptă către familia lui. Cea de-a doua persoană se află în stare stabilă la spital", se arată într-un comunicat al clubului.

Echipa Borussia Dortmund a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formația FSV Mainz, într-un meci din etapa a XXVI-a a campionatului Germaniei, și a revenit la cinci puncte în urma liderului Bayern Munchen.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Reus '30 și Kagawa '73, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

iulia
14 martie 2016
proiect

Teama de eșec este cea care ne determină să ne mulțumim cu mai puțin decât suntem capabili să realizăm.Puteți avea mai mult, puteți fi mai mult și face mai mult, deoarece depinde doar de voi sa va schimbati viitorul. Cautam numai oameni extrem de seriosi , perseverenti si interesati să colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-un proiect unic si de viitor . Pentru mai multe detalii, contactați unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3118 secunde