Tinerii decedați în accidentul din Mamaia, conduși pe ultimul drum

703
2
Tinerii decedați în accidentul din Mamaia, conduși pe ultimul drum - tineriidecedati-1457276798.jpg

Articole de la același autor

Viteza, lipsa de experiență și teribilismul s-au împletit în cel mai nefericit mod cu putință, în seara de joi, 3 martie. 


Două familii au rămas îndurerate după ce doi tineri, de 19 și 20 de ani, și-au pierdut viața după ce au in- trat cu mașina direct într-un stâlp, în stațiunea Mamaia. Aveau o viteză amețitoare, spun martorii, și nimeni nu putea evita un astfel de accident. 


Duminică, plini de durere, familiile și apropiații lui Adrian Bîcu și Emanuel Coroma i-au condus pe cei doi pe ultimul drum. Cu toții s-au adunat la Biserica "Sfânta Parascheva" din Năvodari. Adrian și Emanuel au fost înmormântați la cimitirul din orașul Năvodari.


Starea de sănătate a Anabellei și Ioanei, fetele aflate pe ban-cheta din spate a "mașinii morții", este tot mai bună. Deși fiecare tânără are multiple leziuni și multiple traumatisme, cele două se simt mai bine. Ioana a ieșit din comă și respiră singură, fiind deconectată de la aparate. 


"Una dintre fete a fost mutată pe secția chirurgie, pentru că este mult mai bine. Cealaltă fată, care era intubată, acum respiră singură și a fost deconectată de la aparate. Ea mai este ți- nută în reanimare și ne hotărâm dacă o mutăm luni pe secția de chirurgie sau o mai ținem", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mihnea Avram, directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. 


Comentează știrea

adevar
7 martie 2016
adevar

Au facut scoala romeasca ca sa obtina permis de conducere . rezultatul invatamantul roman este moarte

COMUNISTU'
7 martie 2016
BAHHHHHH

Tie nu ti-a spus nimeni ca esti dus cu capul?

Răspuns la: adevar
Adăugat de : adevar, 7 martie 2016
Au facut scoala romeasca ca sa obtina permis de conducere . rezultatul invatamantul roman este moarte

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3621 secunde