Traian Petcu și Veronica Negreanu, campionii Crosului Castanilor

1303
Atleții veterani Veronica Negreanu și Traian Petcu, ambii din Constanța, au câștigat titlurile de campioni ai Crosului Castanilor, reuniune atletică desfășurată, zilele trecute, la Baia Mare, în organizarea Primăriei și a Direcției Județene pentru Sport și Tineret, cu ocazia Zilelor orașului.
Peste 300 de iubitori ai atletismului și ai mișcării, de toate vârstele - copii, liceeni, studenți, adulți, veterani - s-au aliniat la start, parcurgând apoi un traseu de patru kilometri lungime. Profesorul Petcu a fost primul la categoria 86 ani, iar dr. Veronica Negreanu s-a dovedit imbatabilă la secțiunea 78 ani.
"Sunt foarte fericit pentru această victorie, în ediția jubiliară, a 25-a, mai ales că nu am lipsit de la nicio ediție. Vreau să remarc organizarea ireproșabilă a întrecerii și entuziasmul participanților. Învingătorilor le-au fost oferite, pe lângă diplome și cupe, o superbă sculptură specific maramureșeană", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Traian Petcu.
La secțiunea veterani, au alergat sportivi din București, Constanța, Brașov, Deva, Petroșani, Miercurea Ciuc, Arad, Baia Mare și Cluj.
Crosul Castanilor a fost penultima acțiune inclusă în calendarul competițional al Comisiei Centrale a Veteranilor din cadrul Federației Internaționale de Atletism. Sezonul oficial se va încheia pe 20 noiembrie, la Alba Iulia, unde se va desfășura Crosul Unirii, însă profesorul Petcu a anunțat că va mai alerga și la Crosul 1 De-cembrie, de la Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.45 secunde