Medalii pentru CSS 1 și CS Farul la Naționale

Trec "mușchetarii", faceți loc!

746
2
La Campionatele Naționale de scrimă pentru cadeți, turneu desfășurat, timp de două zile, la Satu Mare, "mușchetarii" de la CSS 1 și CS Farul au avut succes în duelurile de pe planșetă.

Astfel, în concursul pe echipe, CSS 1 - în componența Bogdan Negraia, George Drobot, Florian Florea și Constantin Drăgoi - s-a clasat pe locul doi, iar CS Farul, pentru care au tras Dima Nistor, Gleb Nistor și Radu Chiperi, s-a situat pe poziția a treia. De asemenea, la individual, au fost cucerite două medalii - una de argint, prin Dima Nistor, și una de bronz, prin Bogdan Negraia.

Antrenorii scrimerilor constănțeni sunt Mihaela Ion (CS Farul), Monica Marinescu și Ion Nițulescu (CSS 1).

"Îi felicit pe sportivi pentru rezultate și, totodată, vreau să le mulțumesc pentru colaborare profesorilor și conducătorilor liceelor unde învață acești sportivi. Negraia este elev la Colegiul Mircea, Drobot și Drăgoi, la Colegiul Carol, Florea, la LPS, Nistor, la Liceul Decebal, iar Chiperi, la Liceul Traian", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Nițulescu.

Odată cu Naționalele de la Satu Mare, s-a terminat și sezonul competițional intern 2011. Sportivii nu vor intra însă în vacanță, ci vor continua antrenamentele pe plan local. În plus, Bogdan Negraia va fi prezent, peste zece zile, la un concurs inclus în circuitul Cupei Mondiale, care va avea loc la Bratislava (Slovacia).

v v v

La primul turneu internațional din carieră, organizat la Modling (Austria), scrimerul George Drobot și-a stăpânit destul de bine emoțiile și s-a clasat pe locul 31 din 183 de concurenți. 

Comentează știrea

romus
8 noiembrie 2011
liceul

nistor dmitrii si nistor gleb sunt la calinescu

piratul
10 noiembrie 2011
liceul

radu chiperi este la lic.OVIDIUS

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Octombrie 2011
Stire din Sport : "Aerobii" Farului, cei mai tari
Pagina a fost generata in 0.1775 secunde