Trei candidați pentru funcția de președinte al Federației Române de Șah

77

Articole recomandate

Romeo-Cristian Erbașu, Sorin Avram Iacoban și Victor Teodor Iovici sunt cei trei candidați înscriși la alegerile pentru funcția de președinte al Federației Române de Șah, care vor avea loc sâmbătă, 21 septembrie. 

Romeo-Cristian Erbașu este directorul Grupului de firme Erbașu, președintele Patronatului Societăților din Construcții și vicepreședinte al Uniunii Generale a Industriașilor din România. 

Sorin Avram Iacoban este deputat de Iași, președintele onorific al Secției de șah din cadrul Clubului Sportiv Politehnica Iași. 

Victor Teodor Iovici a fost viceprimar al Bucureștiului, în perioada 2009-2012. 

În urma demisiei membrilor Consiliului Director al Federației Române de Șah, Adunarea Generală extraordinară de alegeri a fost convocată pentru data de sâmbătă 21 septembrie, la ora 10,00, în sala "Nadia Comăneci", din strada Vasile Conta nr. 16, etajul VIII, la sediul Ministerul Tineretului și Sportului. 

În caz de neîntrunire a cvorumului de două treimi din membri, Adunarea Generală se reconvoacă pentru data de 22 septembrie, la ora 10,00. 

După cum informează site-ul oficial Federației Române de Șah, la Adunarea Generală se vor alege președintele, doi vicepreședinți și șase membri ai Consiliului Director.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Sport : Cine sunt campionii Superligii la șah
Pagina a fost generata in 1.1341 secunde