Cristina Hîrîci, medalie de aur la Jocurile Francofoniei

150
Cristina Hîrîci, medalie de aur la Jocurile Francofoniei - hirici-1379105193.jpg

Articole recomandate

Vineri, s-au disputat finalele la simplu în concursul de tenis de masă al Jocurilor Francofoniei de la Nisa (Franța), reprezentanții României obținând o medalie de aur, prin Cristina-Alina Hîrîci, și una de argint, câștigată de Janos-Hunor Szocs. 

În finala feminină, constănțeanca a învins-o cu 3-1 pe Laura Gasner (Franța), în timp ce la masculin, tot un sportiv din țara gazdă, Romain Lorentz s-a întâlnit cu Janos-Hunos Szocs, victoria revenind francezului, cu scorul de 3-0. 

Românca Bianca Perie a cucerit medalia de argint în proba de aruncarea ciocanului din cadrul concursului de atletism al Jocurilor Francofoniei, cu o aruncare de 70,41 m, titlul revenind celebrei poloneze Anita Wlodarczyk, fostă campioană mondială și europeană și fostă deținătoare a recordului mondial, cu 75,62 m. 

În reuniunea de vineri după-amiază, Mirela Lavric și Andreea Ogrăzeanu au obținut calificarea în finalele probelor de 800 m și, respectiv, 200 m. Lavric a câștigat seria a 2-a, iar Ogrăzeanu a fost a doua în seria a 2-a.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4439 secunde