Trei medalii pentru "gheparzii" constănțeni la Balcaniada de atletism

88

Articole de la același autor

La Denizli (Turcia), s-au desfă-șurat, recent, Campionatele Bal-canice de atletism, juniori I. Din lotul care a reprezentat România, au făcut parte și patru sportivi de la CS Farul, care și-au adjudecat trei medalii - una de aur și două de bronz. 

Astfel, Nicoleta Zăvelcă a obținut medalia de aur cu ștafeta României de 4x400 m. Aceasta este prima medalie internațională pentru atleta de la malul mării, care a avut ghinion în cursa de 400 m garduri, unde era favorită la câști-garea unei medalii.

Un alt sportiv constănțean, Iulian Pricop, a evoluat foarte bine la săritura în lungime, unde a cucerit medalia de bronz, cu o săritură de 7.15 m. În proba de 800 m, Gal Tamaș Sandor a obținut medalia de bronz, iar Spiridon David a ocupat locul IV la triplusalt.

În clasamentul pe națiuni, Ro-mânia a ocupat locul III la feminin și locul II la masculin.

Antrenorul delegat în cadrul Campionatului Balcanic din Turcia a fost Alin Larion și este propus de COSR pentru a însoți delegația României la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), com-petiție care debutează, sâmbătă, la Utrecht (Olanda). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8754 secunde