Trei pugilişti de la CS Năvodari participă la Naţionalele U22 de la Braşov

239
Trei pugilişti de la CS Năvodari participă la Naţionalele U22 de la Braşov - 1-1645021228.jpg

Articole de la același autor

Începând de miercuri, 16 februarie, şi până sâmbătă, 19 februarie, pugiliştii din cadrul secţiei de box a Clubului Sportiv Năvodari iau parte la întrecerile Campionatului Naţional U22, ediţia de anul acesta fiind găzduită de municipiul Braşov.

Pugiliştii constănţeni sunt antrenaţi de profesorii Ferodim Ablalim şi Marcel Jipeanu.

Lotul cu care CS Năvodari abordează turneul de sub Tâmpa este compus din trei sportivi: Gabriel Bratu, care va lupta în limitele categoriei 67 kg, Adrian Dîrnă, la categoria 80 kg, şi Ştefan Panaitescu, la categoria 92 kg.

XXX

Tot la Braşov, dar în perioada 19-26 februarie, se va organiza un curs internaţional acreditat IBA, pentru antrenorii care doresc acreditarea internaţională de 1 STAR - IBA, cerinţă obligatorie pentru a putea avea acces la colţul ringului în marile competiţii internaționale).

„Toţi participanţii se vor caza la Hotel Gott, unde se vor putea caza începând cu data de 19 februarie. Cursul propriu zis va începe pe 20 februarie, urmând ca examenul scris şi analiza cursului, sesiune de feedback, să aibă loc în data de 27 februarie”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Box.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Box

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4625 secunde