România - Ungaria 31-25, la Campionatul Mondial de handbal feminin

Tricolorele s-au calificat în grupele principale

874
Echipa națională de handbal feminin a României a câștigat, cu scorul de 31-25 (16-7), cel de-al treilea său meci din Grupa C a Campionatului Mondial din China, disputat, ieri, în compania reprezentativei Ungariei, asigurându-și, și din punct de vedere matematic, accesul în grupele principale.
Pentru România, au marcat Narcisa Lecușanu (12; cea mai bună jucătoare de pe teren, alături de portarul Paula Ungureanu), Cristina Neagu (6), Ionela Gâlcă Stanca (5), Cristina Vărzaru (4), Iulia Puș-cașu (3) și Adina Meiroșu Fiera (1). Selecționerul Radu Voina le-a lăsat în tribună pe Melinda Geiger și Mihaela Smedescu, pentru prima dată la acest Mondial fiind prezentă Ramona Maier, menajată în duelurile cu Japonia și Chile.
Astăzi, este prima zi de odihnă la Campionatul Mondial, iar mâine, de la ora 15.15, în direct la TVR 1, selecționata tricoloră va întâlni formația Tunisiei.
Altfel, naționala Norvegiei a preluat fotoliul de lider al Grupei C, după ce s-a impus, tot ieri, în partida cu Chile, scor 44-15.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Decembrie 2009
Stire din Sport : "Pisicile" din Carpați
Pagina a fost generata in 1.2338 secunde