Preliminariile CE 2010 de handbal-tineret

Tricolorii mici, examene infernale cu Norvegia și Franța

2264
La sfârșitul săptămânii, la Brașov, va avea loc turneul de calificare la Campionatul European de handbal masculin-tineret 2010.
După ce s-a antrenat, câteva zile, la Izvorani, selecționata României va disputa trei partide, în care adversare îi vor fi echipele Norvegiei (vineri, 16 aprilie, de la ora 18.00), Franței (sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 17.00) și Austriei (duminică, 18 aprilie, de la ora 10.00).
Toate cele trei meciuri vor fi transmise în direct de Digi Sport.
***
Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a susținut, ieri, pe teren propriu, partida cu Universitatea Cluj, restanță din etapa a 21-a a Ligii Naționale. Așa cum era de așteptat, victoria a revenit formației gazdă, cu scorul de 42-25 (22-14).
În urma acestui succes, echipa antrenată de Radu Voina se detașează în fruntea clasamentului LN, cu maximum de puncte posibil, 42. Clujul rămâne pe poziția a doua, cu 30 p.
Oltchim este, și din punct de vedere matematic, câștigătoarea campionatului, acesta fiind cel de-al 16-lea său titlu din palmares.
***
Meciul Oltchim - Gyor ETO, contând pentru manșa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor la handbal feminin, programat duminică, de la ora 17.15, va fi transmis în direct de PRO TV.
Cealaltă semifinală, Viborg - Larvik, va putea fi văzută la TV, sâmbătă, de la ora 15.45, în direct la Sport.ro. *

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Aprilie 2010
Stire din Sport : Doamne, ce-ai avut cu noi?
Pagina a fost generata in 0.4126 secunde