Tricolorii, prezenți în număr mare la Campionatul Mondial de tenis de masă

329
Tricolorii, prezenți în număr mare la Campionatul Mondial de tenis de masă - tricolorii-1495982763.jpg

Articole de la același autor

Delegația României a descins în Germania, la Dusseldorf, acolo unde, astăzi, începe o nouă ediție a Campionatului Mondial de tenis de masă. Peste 600 de jucători din 108 țări își vor disputa supremația în cele cinci probe. 


Pe tabloul masculin îi avem calificați direct pe Ovidiu Ionescu, Adrian Crișan și Hunor Szocs, urmând ca marea speranță Cristian Pletea, de la LPS Constanța, care, ieri, a împlinit 18 ani, să intre în calificări. 


Din competiția feminină nu lipsește campioana europeană din 2015, constănțeanca Elisabeta Samara, acceptată direct pe tabloul principal, alături de Irina Ciobanu, Adina Diaconu, Bernadette Szocs și Daniela Dodean-Monteiro. 


Cei nouă sportivi sunt coordonați de antrenorii constănțeni Viorel Filimon și Andrei Filimon, împreună cu Mioara Șincan, psihologul tricolorilor. 


Jucătoarea Elena Zaharia, de la CS Farul Constanța, a condus echipa de cadete a României către medaliile de bronz la Openul Poloniei pentru juniori și cadeți, ce a avut loc, zilele trecute, la Wladyslawowo. Elena Zaharia a făcut echipă cu Ioana Sîrgeorzan. 


România a fost învinsă în semifinale de Italia, cu scorul de 2-3, ambele puncte tricolore fiind aduse de jucătoarea din Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.669 secunde