Preliminariile CM 2014 la fotbal

Turcia, următoarea provocare pentru tricolori

63

Articole de la același autor

Echipa națională de fotbal a României a învins, vineri, Ungaria (3-0), în preliminariile pentru Cupa Mondială 2014, însă greul îl reprezintă meciul cu Turcia, de mâine, care pune la bătaie trei puncte importante în lupta pentru locul 2 în grupa D. 

"I-am mai bătut pe turci. Sper să o facem și marți. Cu Turcia va fi infinit mai greu decât cu Ungaria. Au un antrenor excepțional, jucători de clasă. Dar am mai jucat cu ei și cu Terim (n.r. - selecționerul Turciei). I-am mai învins. Sper să repet asta și marți", a declarat selecționerul României, Victor Pițurcă. 

Turcia a obținut și ea o victorie impunătoare în fața naționalei Andorrei, scor 5-0, și anunță că nu îi este teamă de jocul cu tricolorii.

"Trebuie să continuăm să jucăm cum am făcut-o cu Andorra. Însă acel meci nu va fi la fel ca acesta. Atmosfera va fi incendiară. Publicul va fi al lor. Va fi interesant. Nu avem ce pierde. Și nu ne este teamă. Trebuie să fim atenți. Vom face totul pentru a învinge", a spus selecționerul Turciei, Faith Terim. 

România - Turcia se joacă mâine, de la 21.00 (în direct pe Antena 1), pe Arena Națională, meci contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2014 din Brazilia. 

Pițurcă nu se va putea baza pe serviciile lui Bourceanu, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. El va fi înlocuit de noul stelist, Ionuț Neagu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0459 secunde