RCJ Constanța a încasat opt eseuri de la Baia Mare

241
2
RCJ Constanța a încasat opt eseuri de la Baia Mare - rugbyfarul-1378657051.jpg

Articole de la același autor

În cadrul ultimei etape din play-off-ul SuperLigii de rugby, echipa constănțeană RCJ a pierdut cu 7-58 meciul jucat pe teren propriu, sâmbătă, cu Știința Baia Mare. 

Constănțenii au marcat un singur eseu, prin Pastramă, transformat de Jantijes. În schimb, oaspeții au punctat de opt ori, prin Gal - două eseuri, Ene, Cave, Disco, Falamoe, Wiringi și Dinis - câte un eseu; Michael Wiringi - cinci transformări și o lovitură de penalitate și Clarke - o transformare și o lovitură de penalitate.

RCJ Constanța a avut la dispoziție următorul lot: 1. Igor Orghianu, 2. Cristi Cornei, 3. Victor Leon, 4. Andrei Mahu, 5. Cosmin Rațiu (căpitan), 6. Renaud Van Neel, 7. Cătălin Mototolea, 8. Adrian Ion, 9. Gregory Stein, 10. Eugene Jantijes, 11. Nathan Joel, 12. Darryl De La Harpe, 13. Mamuka Ninidze, 14. Constantin Gheară, 15. James Toft, 16. Florin Gorun, 17. Florin Sasu, 18. Victor Roderique, 19. Cătălin Pastramă, 20. Ionuț Puișoru, 21. Adrian Apostol, 22. Sergio De La Harpe, 23. George Mătasă. 

În urma acestui rezultat, echipa condusă de Virgil Năstase va juca semifinala campionatului cu RCM UV Timișoara, pe data de 28 septembrie, în deplasare. 

În celălalt meci al play-off-ului, Timișoara a fost învinsă de Steaua, cu 18-19. 

Comentează știrea

ion
9 septembrie 2013
prrrostii

sau mai dus 30 de miliarde cu echipa asta vrusine

RCJ
9 septembrie 2013
DEMISIA, nemernicilor!

RCJ nu avea ce cauta in play-off! Locul lor era in play-out, cu echipe mai apropiate de valoarea lor! C.Dragomir, F. Constantin & Co - plecati de la club! Sunteti numiti pe criterii politice, de cumetrie si alte criterii care nu presupun vreo competenta in domeniul managementului sportiv! AFARA cu voi!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6949 secunde