RCJ Constanța a mai adăugat o înfrângere la grămadă

287
4
RCJ Constanța a mai adăugat o înfrângere la grămadă - rugby-1377449924.jpg

Articole de la același autor

Formația RCJ Constanța a înregistrat încă o înfrângere zdrobitoare în play-off, sâmbătă, cu RCM UV Timișoara, într-un meci jucat pe stadionul "Mihail Naca". Elevii lui Virgil Năstase și Marian Dumitru au pierdut cu 6-45, nereușind să întrerupă șirul de înfrângeri nici de această dată, spre dezamăgirea spectatorilor constănțeni. 
Este al patrulea meci pierdut de constănțeni în play-off, din tot atâtea jucate, și al șaptelea consecutiv pierdut cu tot cu partidele din sezonul regulat. 
Pentru RCJ, a punctat Ninidze - două transformări, în timp ce pentru Timișoara au marcat Shamakaradze (câte două eseuri), Lemeki, Nabalei, Tangimana și Turashvili (câte un eseu) și Conache - trei transformări și trei lovituri de penalitate. 
RCJ Constanța a jucat în următoare formulă: Mătase, Gorun, Leon, Mahu, Rațiu (cpt.), V. Roderigue, I. Adrian, Mototolea, Steyn, Ninidze, Apostol, Gheară, D. De la Harpe, Toft, Eyres-Brown. Au mai intrat Cornei, Orghianu, I. Nicolae, Ogea, Puișoru, Pîrvu și Sasu. 
În celălalt meci din etapa a IV-a a play-off-ului, Steaua a învins pe Baia Mare, cu 16-11. În play-out, U Cluj a învins pe Dinamo, scor 27-10. 
Iată clasamentul din play-off: 1. Timișoara 19 p, 2. Steaua 10 p, 3. Baia Mare 10 p, 4. RCJ Constanța 0 p. 
Play-out: 1. U Cluj 12 p, 2. CSM București 6 p, 3. Dinamo 0 p. 
RCJ va juca următoarea etapă sâmbătă (ora 10.00, în direct pe TVR 2), 31 august, în deplasare contra celor de la Steaua București.


Comentează știrea

dl goe
26 august 2013
semne bune?

Am vazut k la meci nu a venit cuplul revolutionar Tusea/ Cristinel Bulanel si Bashina FloriAnus, semn ca, ori s-au saturat sa vada pe viu macelul pe care il provoaca la echipa, ori si-au dat seama cat de priceputi sunt. Ca nu avem emotii ca le-ar fi rusine. Ar fi trebuit, totusi sa nu fuga k lasii si sa lase echipa in mocirla iar ei sa se ascunda prin nu stiu ce vagauni. Sa nu avem totusi pretentii de caracter de la doo lepre. Una de tip vechi si resapata adica Constantin FloriAnus si alta de tip nou Dragomir Bulanel. Sau poate au hotarat sa predea gestiunea, cu datorii fata de lume, vagoane de puncte luate si un loc mic, mic, mic in clasament si ei sa se ocupe de ce stiu mai bine:devize, constructii, amenajari, investitii inutile dar platite gras din banii poporului. Si fata de astea nici macar jurnalistii consacrati precum buscus Mihalash tac si trag la aghioase dupa o portie de hamsie si doo lazi de bere de la mentorul Cleospartul. Halal!

Noe
26 august 2013
Jos banditii!

am vrut sa scriu ceva despre ce se intampla acum la echipa de rugby...dar cel de la nr 1 a scris atat de bine si a reliefat atat de mestesugit situatia de la conducerea administativa incat nici nu mai am ce adauga. Felicitari Nr 1, Dl. Goe, ati pus punctul pe I ! Poate cineva sa mai adauge ceva?

cojo
26 august 2013
scroafa-i moarta in cotet

bai credeam ca nea florian schimba ceva dar se vede ca nu se poate face nimic ata cat este gasca aia condusa de dragomir la putere. pacat ca in afara de echipa, antrenori si conducatori, clubul promite. unde esti tu nea nacule...??

cojocaru cristian
26 august 2013
nesimtirea n-are limite!

oameni buni, daca sunteti asa duri in declaratii scrise ,va rog semnati cu numele dumneavoastra ,nu cu numele meu sau alte pseudonime!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3028 secunde