Debut cu stângul în a doua parte a SuperLigii pentru RCJ Constanța

181
1
Debut cu stângul în a doua parte a SuperLigii pentru RCJ Constanța - rugbyfarultimisoara8-1373821722.jpg

Articole de la același autor

Echipa de rugby RCJ Constanța a suferit o înfrângere, sâmbătă, pe teren propriu, în confruntarea cu campioana en-titre RCM UV Timișoara, scor 16-18 (9-3), contând pentru etapa a XI-a a SuperLigii. Pentru constănțeni, au punctat Eugene Jantjies - trei lovituri de pedeapsă și o transformare și Ionuț Puișoru - eseu, acesta din urmă fiind desemnat și cel mai bun jucător al partidei. 

"Din păcate am pierdut, a fost un meci greu, dar sperăm să ne luăm revanșa în play-off. Omul meciului nu cred că am fost numai eu. Întreaga echipă a muncit. Ne dorim să jucăm din ce în ce mai bine ca să dovedim de ce suntem în stare", a spus Puișoru la finalul meciului. 

"În a doua repriză, am făcut câteva greșeli care ne-au costat. Mai avem mult de lucrat. Am văzut un meci cu jucători care mi-au făcut plăcere să-i urmăresc și îmi dau încredere pentru play-off. Încă avem probleme la grămada ordonată, s-a schimbat regulamentul și nu suntem încă bine organizați, dar avem timp să mai lucrăm și la acest capitol", a declarat și antrenorul RCJ Constanța, Mircea Paraschiv. 

Partida va rămâne în istorie pentru faptul că au debutat concomitent Benjamin Toft, la RCJ, primul jucător care a evoluat în Aviva și s-a transferat la o echipă româneasca, dar și Sosene Anesi, introdus la timișoreni în partea a doua, primul internațional neozeelandez din rugby-ul românesc. 

Celelalte rezultate ale etapei a XI-a: Steaua - Baia Mare 15-13, CSM București - U Cluj 19-16. Dinamo a stat. 

Clasament: 1. Steaua 36 p, 2. Timișoara 34 p, 3. Baia Mare 32 p, 4. RCJ Constanța 26 p, 5. CSM București 12 p, 6. Dinamo 9 p, 7. U Cluj 6 p.

În etapa următoare, programată pe 19 iunie, echipa antrenată de Mircea Paraschiv va întâlni, în deplasare, pe CSM Baia Mare. 

Comentează știrea

James Moft
15 iulie 2013
cu babulea-n frunte vom avea victorii multe

Asa cum a prezis Lacrima, regina cailor intortocheate de tocat lovele, iata o noua victorie semnata Tusea, Junghiul si Bashina, recte Cristinel Miaunel, Flori Anus si Mircica Limba Tocita. Scorul a avut de suferit in final din cauza vanturilor trase de oficiali, incantatiilor celor trei suporteri veniti la spectacol, soarelui patrunzator, schimbarilor de regulament(!!!???), sefului de la federatie, arbitrului, raului, ramului si ... jucatorilor adversi Ar fi bine ca cei trei artizani sa mearga dupa cum urmeaza: Miaunel, sef la Piata Rosu de Bouleni, Flori Anus la fabrica de polistiren expandat si Mircica la Divizia de Soapte la Ureche si Spalaturi in C.r.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6802 secunde