RCJ Constanța, încă un eșec în play-off-ul SuperLigii

202
1
RCJ Constanța, încă un eșec în play-off-ul SuperLigii - rugbyfarulsteaua4-1376232270.jpg

Articole de la același autor

Schimbarea antrenorilor Mircea Paraschiv și Dan Badea nu a adus, încă, un suflu nou la RCJ Constanța. Cu o nouă formulă pe banca tehnică, în prezența lui Virgil Năstase și a secundului său Marian Dumitru, constănțenii au pierdut, sâmbătă, pe stadionul "Mihail Naca", confruntarea cu CSA Steaua București, scor 9-18 (6-8), din etapa a doua a play-off-ului SuperLigii.

În celălalt meci de sâmbătă, RCM UV Timișoara a dispus de Știința Baia Mare cu scorul de 26-6. 

Campioana RCM UV Timișoara ocupă primul loc, cu 10 puncte, urmată de CSA Steaua, 5 p, Știința Baia Mare, 4 p, RCJ Constanța, 0 p. 

În etapa a treia din play-off, programată în data de 17 august, "marinarii" vor juca în deplasare la Baia Mare (ora 18.00), în timp ce Steaua va primi vizita RCM UV Timișoara (ora 10.00). 

Comentează știrea

gonzo
12 august 2013
ole

bravo bajeti! ati dat Junghiul pe o ... Bashina. cu alte cuvinte l-ati dat afara pe Paraschiv pastrandu-l acolo pe Florian fata de joian. cu dinamica asta, ar fi bine ca duo-ul cristinel bulanel si joian fata de florian sa se dezintegreze dupa viitorul succes de la baia mare, astfel incat dupa viitoarea izbanda de acasa cu Timisoara, cel ramas, bulanel zis cristinel sa se spanzure cu siretul de la budigai. pentru duetul Tusea si Bashina, odata traiasca! inca stau si ma-ntreb unde este valoarea mihalache si de ce nu-I ia pe astia la un refec jurnalistic, obiectiv,i documentat si la obiect asa cum ne-a obisnuit pe vremuri? sa-si aduca si el contributia la... socul de la rcj. caci fara el nestematul proiect al lui cristinel si florian de revolutionare a rugbyului constantean, in urma caruia am devenit membrii ai corpului pacii, ca nu mai batem pe nimeni in romania, va ramane neslefuit.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5145 secunde