Turneul de streetball "Battle for Tomis" adună la start 36 de echipe

208
1
Turneul de streetball

Articole de la același autor

În acest week-end, pe terenurile de baschet ale Facultății de Educa-ție Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității "Ovidius" Constanța, se va desfășura primul streetball outdoor organizat în Constanța anul acesta, intitulat "Battle for Tomis". Meciurile vor înce-pe la ora 10.00.

36 de echipe și-au arătat interesul de a participa la această competiție, cele mai multe (20) înscriindu-se la categoria +18, singura categorie la care câștigătoarea va fi premiată cu 2.000 de lei.

Din păcate, fetele au fost mai timide, iar la cele două categorii femini-ne U14 și U18 s-au înscris câte două echipe.

"Suntem bucuroși că aproximativ 150 de oameni s-au arătat doritori de a participa la primul streetball outdoor pe care îl organizăm. Pentru prima ediție este foarte bine și sperăm ca la edițiile viitoare să crească numărul participanților", a declarat, pentru "Cuget Liber", organizatorul Andrei Talpeș, președintele Asociației Terra Semper Fidelis.

La una dintre echipele participante va evolua și Vasile Ștefan, unul dintre jucătorii naționalei care a câștigat anul trecut titlul de campioană mondială.

Duminică, evenimentul va continua de la aceeași oră. Meciurile din cadrul categoriilor feminin U14 și U18 se vor disputa de la ora 15.00. 

Comentează știrea

Anonim
21 iunie 2015
gramatica

"Educa-ție"... D-na Sandra MIHĂILĂ unde ati invatat sa "scrie-ti" ???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4973 secunde