Turul ciclist al României, gata de start. Un traseu pitoresc

205
Turul ciclist al României, gata de start. Un traseu pitoresc - turul-1566410352.jpg

Articole de la același autor

Turul ciclist al României a ajuns, în acest an, la ediția cu numărul 52. Competiția va avea loc în perioada 11-15 septembrie și se va întinde pe durata a cinci etape. 


Startul se va da la Cluj-Napoca, iar cicliștii vor sosi după patru zile la București. 
Prima etapă va avea loc pe 11 septembrie, când startul în Mica Buclă va fi dat de la Cluj-Napoca, plutonul urmând să încheie ziua la Sighișoara, după 177 kilometri. 


Etapa a doua va avea loc pe 12 septembrie, între Brașov și Focșani, pe 177 kilometri, iar aceasta va fi urmată de etapa a treia, care va avea loc pe 13 septembrie și în care sportivii vor pedala de la Buzău la Târgoviște pe o distanță de 125 de kilometri. 
Penultima etapă se va desfășura între Ploiești și Piatra Arsă, pe un traseu de 124 de kilometri. 
Competiția se va încheia cu etapa a cincea, cea în care sportivii vor ajunge la București, pe 15 septembrie, după un traseu de 102 kilometri. 


Echipele care s-au înscris la cursă sunt în număr de 20: Team Novak, echipa națională a României, Giotti Victoria Palomar, Lokosphinx, echipa națională a Slovaciei, echipa națională a Republicii Moldova, Team Illuminate, echipa națională a Serbiei, echipa națională a Turciei, ASD Cycling Team Friuli, Kobanya Cycling Team, Pannon Cycling Team, Apple Continental Team, Lvov Cycling Team, Novo Nordisk Development Team, Voster ATS Team, Massi Kuwait, echipa națională a Belarus, Trevigiani Phoenix - Hemus 1896, Monkey Town A Bloc CT. 


Ediția de anul trecut a Turului ciclist al României a fost câștigată de românul Serghei Țvetcov. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5442 secunde