UEFA decide astăzi soarta echipei STEAUA. Vezi ce indiciu a dat forul european

259
1
UEFA decide astăzi soarta echipei STEAUA. Vezi ce indiciu a dat forul european - steaua-1372143265.jpg

Articole recomandate

Echipa Steaua București va afla, marți, decizia UEFA, dar forul european a comis un gest care dă de înțeles că roș-albaștrii sunt pe dinafara Champions League. Pe site-ul UEFA, în zona de Champions League, singura echipă ce a fost ștearsă din lista de 36 de participante din primele două tururi preliminare a fost chiar Steaua! Atât din tabelul siglelor cluburilor, cât și din tabelele țărilor care dau echipe, scrie GSP.




În plus, în dreptul fiecărei echipe s-a scris un status referitor la Liga Campionilor. În dreptul tururor formațiilor a apărut: playing in: Champions League 2013-2014, status activ. Pe pagina Stelei însă, acest mesaj lipsește și apare doar numele trupei din Ghencea.


Starea de incertitudine a fost amplificată de faptul că ieri dimineață, Steaua figura în toate aceste tabele. A urmat tragerea la sorți pentru turul II preliminar din Ligă, în care trupa lui Reghecampf a fost introdusă în urne și a picat cu Vardar Skopje.


UEFA a publicat rezultatul țintarului, dar a adăugat un asterisc: rezultatul tragerii la sorți va fi validat după verdictul măsurilor disciplinare aflate pe rol, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Farul For Ever
25 iunie 2013
Bineeeeeeeeeeeeeeee !

Afara cu stelemeaua !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6061 secunde