Prunea: E un moment delicat pentru Steaua, acțiunea UEFA pică extrem de prost

59
Prunea: E un moment delicat pentru Steaua, acțiunea UEFA pică extrem de prost - 24pruneaoc6608f8f082-1370882379.jpg

Articole recomandate

Fostul director de relații internaționale al FRF Florin Prunea a declarat, luni, pentru agenția MEDIAFAX, că deschiderea de către UEFA a unei proceduri disciplinare împotriva FC Steaua pică extrem de prost și afirmă că momentul este unul delicat pentru clubul roș-albastru.




"E foarte greu de spus ce soluție va da Comisia de Disciplină a UEFA. Dar este într-adevăr un moment delicat pentru Steaua. Acțiunea disciplinară a UEFA pică într-un moment extrem de prost, cum nu se poate mai prost și într-o conjunctură nefavorabilă. Pentru că am văzut toți declarațiile din ultima vreme ale președintelui UEFA", a spus Prunea, în prezent președinte al grupării CSMS Iași. "Niciun club nu a mai fost judecat de UEFA pentru așa ceva. Este o premieră și pentru UEFA. Nu știu de ce se tot face o comparație între ceea ce s-a întâmplat cu Steaua și sancțiunea cu excluderea din competițiile europene primită de Fenerbahce în urmă cu doi ani pentru că aceste cazuri sunt total diferite", a menționat, pentru MEDIAFAX, oficialul grupării CSMS Iași.


Florin Prunea a explicat că este puțin probabil ca Steaua să fie reprezentată de un avocat în fața Comisiei de Control și Disciplină a UEFA. "Steaua nu va putea fi reprezentată de un avocat la comisie. În general se face o corespondență cu Federația Română de Fotbal și apoi se judecă. Numai în cazuri excepționale un club este chemat să își exprime punctul de vedere", a adăugat Prunea, potrvit gândul.info.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2879 secunde