Săptămâna aceasta expiră contractele

FC Farul ar putea rămâne fără antrenori și jumătate din lot

812
1
FC Farul ar putea rămâne fără antrenori și jumătate din lot - fotbalfarul-1370883453.jpg

Articole de la același autor

FC Farul s-a salvat ca prin minune de la retrogradare, după o muncă titanică depusă de lotul pregătit de Ion Răuță și Bănică Oprea, însă acum, va trebui să se mai întâmple încă o minune pentru ca echipa să abordeze următorul sezon într-o formulă competitivă. Pe 15 iunie, contractele a 11 jucători ai Farului expiră, iar conducerea va lua o decizie în privința acestora de abia la sfârșitul săptămânii.

Contractele a 11 jucători din lotul FC Farul vor expira, săptămâna aceasta, potrivit antrenorului grupării de pe litoral, Ion Răuță, căruia îi va expira, de asemenea, contractul, luna aceasta, pe data de 30 (tehnicianul a rectificat data, după ce, la sfârșitul campionatului, spusese că îi va expira contractul în câteva zile).

"Din 20 de jucători, la 11 le expiră contractul pe 15 luna aceasta. Mai rămân 8 sau 9 care au contract. Încă nu am discutat nimic cu conducerea clubului. Deocamdată, nu vă pot spune nimic", ne-a spus Răuță.

Printre cei care rămân fără contract sunt Săceanu, Stoianof, Chițu, Nițescu, sau Sergiu Popescu, iar printre cei care încă au o înțelegere prelungită cu clubul se numără Neagu, Ivanovici, Buzea.

Conducerea FC Farul se va reuni săptămâna aceasta, urmând a fi discutate problemele legate de contracte și obiectivul pentru noul sezon. Mai multe detalii vor fi făcute publice la sfârșitul acestei săptămâni.

"Cu siguranță, până la sfârșitul acestei săptămâni vom știi exact ce și cum. Important este că ne-am realizat obiectivul de menținere în Liga a II-a. Mai departe, vom vedea ce se va întâmpla", ne-a spus președintele FC Farul, Neculai Tănasă.

Când ar trebui să se reunească lotul?

Conform tehnicianului principal al "marinarilor", echipa ar trebui să se reunească din timp, în primele săptămâni ale lunii iulie.

"Ar trebui să ne reunim în perioada 1-15 iulie, pentru a avea între 6 și 8 săptămâni de pregătire. Dar dacă vrei să faci o selecție și pentru jucătorii mai tineri, trebuie să te reunești cu două săptămâni mai devreme, ca să faci o pregătire și cu ei, să vezi ce-ți alegi. Trebuie făcută o strategie foarte serioasă, să vedem ce jucători putem aduce, care este bugetul și obiectivul. Mai trebuie stabilită și perioada de cantonament", a precizat antrenorul FC Farul, Ion Răuță, care spune că își dorește să antreneze în continuare la gruparea constănțeană: "Am mai declarat că îmi doresc să continui la FC Farul. Este casa mea".

Comentează știrea

Lui Aldea cel certat cu lb romana
11 iunie 2013
analfabetule!

Se scrie "sti", nu "stii" .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3242 secunde