Steaua va evolua cu echipa a doua în meciul cu FC Viitorul

196
1
Steaua va evolua cu echipa a doua în meciul cu FC Viitorul - fotbalsteauaviitorul-1368807006.jpg
Cu trei etape rămase până la încheierea campionatului în Liga I, FC Viitorul se zbate pentru evitarea retrogradării și va avea o sarcină dificilă în acest sens, având în vedere echipele cu care are de jucat în următoarele etape: Steaua și Dinamo. Prima din acestea a anunțat că va juca cu echipa a doua împotriva formației patronate de Gheorghe Hagi, însă chiar și așa, Viitorul va trebui să facă o figură interesantă pentru a învinge, duminică (ora 20.30), în deplasare, pe "roș-albaștrii". "Vom alinia o echipă a doua, deși la Steaua nu există echipa a doua. Vom avea echipă foarte bună și vom încerca să câștigăm meciul de duminică seară. Atât timp cât mă aflu în fața dumneavoastră și am fost adus la Steaua să câștig trofee n-am să mă abat de la acest drum. Rusescu cu siguranță va juca. Noi v-am obișnuit cu meciuri frumoase, cu rezultate pozitive, ne dorim ca la fiecare meci să câștigăm. E foarte important pentru noi să terminăm campionatul cu capul sus", a spus antrenorul Steaua București, Laurențiu Reghecampf. El a precizat că meciul de sâmbătă nu va fi ușor pentru Viitorul, menționând și că Steaua nu trebuie să desconsidere adversarul.

"În fotbal se poate întâmpla orice, nu trebuie să desconsiderăm adversarul. Întâlnim o echipă care cu siguranță o să-și dorească să câștige. Cred că valoarea jucătorilor pe care-i avem în momentul de față ne dă dreptul să spunem că suntem favoriți la meciul de duminică. Nu va fi un meci ușor pentru Viitorul", a mai spus Reghecampf. Întrebat dacă îi va părea rău să retrogradeze echipa lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanța, Laurențiu Reghecampf a spus: "Nu mă interesează acest lucru. Eu nu sunt angajat la Steaua București să îmi pară rău de alte echipe. Eu sunt angajat să îmi fac meseria și să încerc să câștig fiecare meci".

Meciul Steaua București - Viitorul Constanța va fi televizat, duminică, în direct, de postul de televiziune Digi Sport 1.

Comentează știrea

Constantean
19 mai 2013
Rusine, Steaua, rusine Viitura!

Rusine, Steaua, rusine Viitura!

Pagina a fost generata in 0.3693 secunde