Pregătiți rachetele!

Ultimele zile de înscriere la Campionatul Constanței la squash

134
Ultimele zile de înscriere  la Campionatul Constanței la squash - squash10-1381243523.jpg

Articole de la același autor

Iubitorii sportului în general și ai squash-ului în mod special trebuie să se grăbească! Și asta pentru că au mai rămas doar câteva zile până la startul Campionatului Constanței la squash, ediția 2013 de toamnă.

Conform informațiilor furnizate de organizatori, întrecerile vor avea loc, din 12/13 octombrie, pe cele două terenuri ale Complexului West Side din incinta Maritimo Shopping Center.

"Vor fi două campionate: Liga I și Liga a II-a, cel mai probabil cu 14, respectiv 16 jucători. Așteptăm să vedem câți se vor înscrie. Cei care își manifestă dorința de a participa în premieră la campionat, indiferent de nivelul de pregătire, vor intra în Liga a II-a. Dacă au într-adevăr valoare, vor promova rapid în primul eșalon", a declarat, pentru "Cuget Liber", vicepreședintele Asociației Club Sportiv Squash West Side, Ilie Bănică, organizatorul evenimentului.

Etapele Campionatului Constanței se vor desfășura săptămânal, în week-end, în sistem fiecare cu fiecare. Atât în Liga I, cât și în Liga a II-a, sezonul regulat va fi urmat de play-off, unde jucătorii vor lupta pentru titlul de campion / promovarea în Liga I, respectiv play-out, în care miza este evitarea retrogradării. Fiecare jucător va disputa într-o etapă minimum două meciuri.

Tot de la Ilie Bănică am mai aflat faptul că ACS Squash West Side intenționează să încheie, cât mai curând, parteneriate cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și Inspectoratul Școlar Județean Constanța, scopul colaborării fiind atragerea tineretului către sport.

"Vrem să avem acces în școlile și liceele constănțene, să putem discuta cu elevii și să îi aducem să joace squash. În-afară de cei care vor veni să facă mișcare, benefică sănătății, sunt convins că vor fi și copii talentați, care pot face performanță", a explicat Ilie Bănică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9863 secunde