Un constănțean triumfător în proba de dublu Junior ITF

139
Un constănțean triumfător în proba de dublu Junior ITF - unconstantean-1462295665.jpg

Articole de la același autor

La Mediaș, a avut loc unul dintre cele mai importante turnee internaționale pentru juniori găzduite de țara noastră, denumit "Mediaș-sen-Sibiu Junior ITF Tournament", competiție în care au fost angrenați cei mai buni juniori români ai momentului. 


Tenismanul pregătit de Damian Petcu la TC Idu Mamaia, Gabi Adrian Boitan (16 ani), a reușit împreună cu Ioan Dan Abrudan (CS Winners TC) să se impună în finala probei de dublu, scor 6-4, 6-2, împotriva perechii Alen Avidzba (Rusia) / Alexis Carter (Marea Britanie), principalii favoriți ai turneului. 


"La dublu, am făcut echipă cu bunul meu prieten Dani Abrudan. Împreună am jucat foarte bine în primele tururi, însă finala a fost ceva extraordinar. Am jucat amândoi excepțional și ne-am ajutat unul pe celălalt până la ultima minge. Am fost cu un pas înaintea adversarilor tot meciul, iar asta se poate observa și în scorul final", a declarat, pentru "Cuget Liber", Adrian Boitan. 


În proba de simplu, Boitan a fost eliminat în sferturile de finală ale competiției de cel care avea să devină și campion, rusul Alen Avidzba, scor 6-7(1), 6-2, 4-6. 


"Am fost obligat să îmi ridic nivelul jocului în sferturi, însă și rusul a făcut același lucru, iar cel mai bun în acea zi s-a impus. Am avut șanse să câștig meciul, însă am ratat patru mingi de set în primul act. Una peste alta, sunt mulțumit de jocul meu din ultima vreme, deoarece se observă o creștere continuă de la turneu la turneu", a completat Boitan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.377 secunde