Unde ne trimitem copiii să facă sport

940

Articole de la același autor

Lupte greco-romane
Copiii care doresc să practice luptele greco-romane, o disciplină de mare tradiție a sportului românesc, pot veni să-și demonstreze calitățile în fața specialiștilor de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS. Selecțiile au loc în zilele de luni, miercuri și vineri, între orele 18.00-20.00, la sala de sport a Colegiului Tehnic de Marină "Alexandru Ioan Cuza" (fostul Navrom), zona Poarta 6.

Yachting
Tinerii care vor să învețe să manevreze yachturile sunt invitați la selecții, în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 10.00-12.00, la sediul clubului Știința, din incinta Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității Ovidius. Oferta este rezervată elevilor școlilor din oraș, clasele
I-XII, băieți și fete. Pot veni la trialuri și adolescenți care au practicat, anterior, alte discipline sportive.

Șah
Pentru copiii pasionați de sportul minții, Palatul Copiilor a înființat cercul de șah. Juniorii sunt așteptați în zilele de sâmbătă și duminică, dimineața, iar de pregătirea acestora, se ocupă profesorul Claudiu Iordache. Jucătorii avansați și seniorii pot fi legitimați la CS Sissa, club pentru care vor juca în turneele naționale și internaționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5141 secunde