Ungaria - România, un meci important în drumul tricolorilor spre Cupa Mondială din 2014

158
Ungaria - România, un meci important în drumul tricolorilor spre Cupa Mondială din 2014 - romaniafanireuters122371400-1363937293.jpg
Meciul dintre naționalele de fotbal ale Ungariei și României, care are loc vineri seara, la Budapesta, este unul foarte important pentru ambele formații, în tentativa lor de a încheia grupa preliminară pe locul secund și de a participa la barajul pentru Cupa Mondială de anul viitor, din Brazilia.


Olanda este mare favorită la prima poziție, iar Ungaria și România se bat cu mari șanse la locul secund, care va fi adjudecat de echipa care va reuși să se impună în meciurile directe. 
Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Victor Pițurcă, va alinia o echipă contra Ungariei, vineri, la Budapesta, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014, cu atacantul Adrian Mutu titular. Mai mult ca sigur Mutu va începe meciul în teren, el urmând să fie titular din nou după mai bine de un an. Mutu a jucat ultima oară ca titular la națională în meciul amical cu Uruguayul (1-1), de la București, din 29 februarie 2012. 


Echipa probabilă pe care o va alinia Pițurcă: Tătărușanu - Tamaș, Chiricheș, Goian, Raț (Șt. Radu) - Bourceanu, Pintilii - Torje, B. Stancu, Mutu - Grozav. 


De partea cealaltă, selecționerul Ungariei, Sandor Egervari, ar putea începe cu: Bogdan - Vanczak, Korcsmar, N. Meszaros, Kadar - Pintér, Hajnal, Koman - Dzsudzsák, Szalai, Szabics., scrie Agerpres.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8778 secunde