UPDATE. SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT finala de la Shenzen

337
1
UPDATE. SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT finala de la Shenzen - halep2-1515240269.jpg

Articole recomandate

UPDATE: Simona Halep a câștigat, în urmă cu puțin timp, finala de la Shenzen. Simona s-a impus după o oră și 10 minute.


Este al doilea trofeu la Shenzen, după cel obținut în 2015.



WTA a anunțat că, din cauza ploii care cade încontinuu la Shenzen, finala dintre Simona Halep și Katerina Siniakova a fost mutată indoor. Inițial, trebuia să se dispute pe terenul central. Partida va începe la ora 12:40.

Mai mult, din cauza faptului că acum se va disputa în sală, meciul Halep - Siniakova nu va mai fi televizat, întrucât chinezii nu mai au cum să îl producă.

Organizatorii au anunțat că le vor returna banii tuturor celor care au cumpărat bilete, fiindcă sala în care se va desfășura finala nu are tribune și spectatorii nu pot asista la meci.


Simona Halep o întâlnește sâmbătă dimineață (de la ora 8:00, ora României) pe jucătoarea din Cehia Katerina Siniakova, în ultimul act al primului turneu al anului. Este un prilej pentru Simona Halep de a-și consolida locul 1 în clasamentul WTA și de a obține un plus de încredere în vederea următoarei încercări majore din 2018 - turneul de grand Slam de la Australian Open.

Simona Halep (26 ani) s-a impus în fața compatrioatei sale Irina Begu cu scorul de 6-1, 6-4, în senmifinală, după o oră și 29 de minute. Ea joacă pentru a doua oară finala turneului, după ce în 2015 a câștigat titlul la Shenzhen.



Comentează știrea

SEVER
7 ianuarie 2018
FRUMOS

BRAVO SIMONA!! ASA SA-TI MEARGA TOT ANUL!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.0546 secunde