Urziceni și Dinamo dau în Europa peste Zenit St. Petersburg și Hajduk Split

260
Urziceni și Dinamo dau în Europa peste Zenit St. Petersburg și Hajduk Split - 22c953ad834a468ab29e005f28db733c.jpg
Vicecampioana României, Uni-rea Urziceni, o va întâlni pe Zenit St. Petersburg (Rusia), în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, conform tragerii la sorți de vineri, de la Nyon (Elveția). Turul dublei întâlniri se joacă pe 27 sau 28 iulie, pe terenul Unirii, în vreme ce manșa secundă e programată pe 3 sau 4 august.
Zenit a câștigat Cupa UEFA și Supercupa Europei în 2008, iar momentan este lider neînvins în campionatul Rusiei (cu nouă victorii din 12 meciuri), devansând-o cu șase puncte pe ȚSKA Moscova. Antrenor este italianul Luciano Spalletti, care are sub comandă 11 străini, printre care Danny, Fernando Meira (Portugalia), Lazovic (Serbia), Krizanac (Croația), Rosina (Italia) sau Lombaerts (Belgia).
"Este greu să spunem că pornim cu prima șansă în fața lui Zenit", a declarat mijlocașul Unirii Iulian Apostol.
Tot vineri s-a desfășurat și tragerea la sorți pentru turul trei preliminar al Europa League. FC Timișoara va întâlni învingătoarea din dubla manșă a întâlnirii Myllykosken Pallo-47 (Finlanda) - UE St. Julia (Andorra), nordicii adjudecându-și primul meci, pe teren propriu, cu 3-0.
Dacă bănățenii au o misiune relativ facilă, nu același lucru se poate spune despre Dinamo, care, în eventualitatea (foarte probabilă) în care va trece de Olimpia Bălți, va da apoi peste un adversar redutabil, Hajduk Split (Croația).
Atât Timișoara, cât și Dinamo susțin turul acasă, datele de desfășurare ale celor două manșe fiind 30 iulie și 6 august.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2241 secunde