Usain Bolt este infectat cu noul coronavirus

122
Usain Bolt este infectat cu noul coronavirus - usainbolt-1598349105.jpg

Articole recomandate

Ministrul Sanătății din Jamaica, Christopher Tufton, a confirmat, luni, într-o conferință de presă, că fostul atlet Usain Bolt a fost testat poztiv cu noul coronavirus.


Tufton a precizat că Bolt a fost notificat de rezultatul pozitiv al testului și a adăugat că a fost declanșată o anchetă epidemiologică, potrivit stirileprotv.ro. 


Cu mai multe ore înainte, Usain Bolt de opt ori campion olimpic în probele de sprint, afirmase că s-a plasat în izolare, în așteptarea rezultatului unui test efectuat sâmbătă.


"Am făcut un test sâmbătă, pentru a pleca din Jamaica cu treabă. Încerc să fiu responsabil. Deci, voi sta aici, în siguranță. Mai mult, nu am niciun simptom. Voi sta în carantină și îmi voi suna prietenii cu care am fost în contact să le spun să fie calm și să stea izolați", a declarat Bolt.


Potrivit presei, Bolt și-a sărbătorit, vineri, împlinerea a 34 de ani, alături de mai multe persoane, între care fotbaliștii Raheem Sterling (Manchester City) și Leon Bailey (Bayer Leverkusen).


La petrecere nu s-a purtat mască și nu s-a respectat distanțarea socială.


Usain Bolt are 11 titluri mondiale câștigate în carieră și este considerat cel mai mare sprinter din toate timpurile. El a ales să se retragă în 2017.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.465 secunde