Vasile Stângă are zilele numărate la HCM Constanța

507
După ce HCM Constanța a ratat titlul de campioană, iar echipa sa nu a avut evoluțiile de nivelul așteptat, antrenorul Vasile Stângă este foarte aproape de despărțirea de clubul de pe litoral.

Obișnuiți cu acordurile Ligii Campionilor, conducătorii clubului HCM Constanța nu privesc cu ochi buni acest loc doi pe care echipa antrenată de Vasile Stângă a încheiat ediția 2007 / 2008 a Ligii Naționale de handbal masculin. Imediat după finalul partidei cu Bucovina Suceava, 35-28, din ultima etapă de campionat, directorul executiv al HCM-ului, Nurhan Ali, a declarat, pentru agenția NewsIn, că nu este mulțumit cu locul al doilea, anunțând totodată că soarta tehnicianului depinde de rezultatele echipei din Cupa României.
Turneul final al celei de-a doua competiții ca importanță din România se va disputa, în perioada 15-18 mai, la Brăila, și va reuni primele opt echipe clasate la finalul stagiunii LN. HCM va întâlni pe Minaur, un adversar întotdeauna incomod, care a alternat victoriile senzaționale, precum cea cu Steaua, cu înfrângerile stupide contra Ploieștiului, Timișoarei și cu eșecurile suspecte, în fața Odorheiului.
În campionat, cele două echipe și-au fructificat avantajul terenului propriu: 33-24 pentru HCM, respectiv 34-29 pentru Minaur. Meciul de Cupă se va juca joi, 15 mai, de la ora 18.30. Tot în sfer-turile de finală ale Cupei României, CSM Medgidia (antrenor, Ion Crăciun) se va duela cu Steaua. Ședința tehnică a competiției va avea loc mâine, de la ora 19, la Sala Sporturilor din Brăila.
###
Handbalistul constănțean Laurențiu Toma, de la HCM, s-a situat pe locul doi în clasamentul golgeterilor Ligii Naționale. Extrema formației de la malul mării a înscris 192 de goluri, cu șase mai puțin decât jucătorul căruia i-a fost înmânat Trofeul "Aurel Bulgariu", Sandu Iacob, de la Știința Bacău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8845 secunde