Vești bune din tabăra Simonei Halep! Sportiva s-a recuperat și pleacă la Indian Wells

104
Vești bune din tabăra Simonei Halep! Sportiva s-a recuperat și pleacă la Indian Wells - 16-1488452123.jpg

Articole de la același autor

Așteptarea fanilor Simonei Halep se apropie de sfârșit, pentru că numărul 4 mondial va reveni pe teren săptămâna viitoare, la turneul de la Indian Wells (8-19 martie)! Anunțul a fost făcut de antrenorul Darren Cahill, cel care o va însoți pe sportivă în SUA, la competiția de categorie Premier Mandatory.

Simona nu a mai jucat niciun meci în ultima lună, din cauza unei accidentări la genunchi, dar se pare că problema a fost rezolvată în această pauză. Jucătoarea de 25 de ani a făcut fizioterapie și exerciții pentru întărirea mușchilor, iar acum este pregătită să își apere cele 210 puncte pe care le-a câștigat anul trecut la Indian Wells, grație atingerii sferturilor de finală (4-6, 3-6 cu Serena Williams).

Prestigiosul turneu dotat cu premii în valoare de 7 milioane de dolari va începe miercuri, dar Halep va merge încă de duminică la Indian Wells. Darren Cahill, antrenorul româncei, a spus pe Twitter: "Eu și Simona vom ajunge duminică la Indian Wells. Acolo va fi casa noastră timp de două săptămâni. Ne vedem la antrenamente pe terenurile 7 și 8". Cahill nu a mai însoțit-o pe Halep la un turneu oficial de la Australian Open, în luna ianuarie, atunci când constănțeanca a pierdut în turul inaugural (3-6, 1-6 cu Shelby Rogers), scrie prosport.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3998 secunde