Vestiarele de atletism de la stadionul "Farul" au fost date în folosință

2385
Vestiarele de atletism de la stadionul
După ce au fost modernizate, cele patru vestiare de la stadionul "Farul" folosite de atleții constănțeni și de antrenorii lor au fost date în folosință ieri.
"Azi (n.n. - ieri), punem la dispoziția sportivilor și a tehnicienilor patru vestiare modernizate (n.n. - trei, unul pentru fete, unul pentru băieți și unul pentru antrenori, la etajul întâi al complexului sportiv, și unul mixt, la subsol). Este o lucrare în valoare de 1,5 miliarde lei vechi inclusiv TVA. Ne bucurăm că, într-o perioadă de criză economică, DSJ Constanța a reușit să realizeze această lucrare, în paralel cu modernizarea vestiarelor de la Sala Sporturilor și cu introducerea gazelor la hotelul Sport. Această facilitate îi obligă foarte mult pe antrenori și pe atleți, pentru că nu vrem să ajungem să trăim din amintiri", a declarat Elena Frîncu, di-rectorul coordonator al DSJ Constanța. La stadionul "Farul", se intenționează și modernizarea centrului de refacere.
"Copiii au condiții de echipă națională, de lot olimpic, dar trebuie să le și păstreze", a spus și Andrei Szemerjai, președintele Asociației Județene de Atletism Constanța.
Pe 6 iunie, noua pistă de atletism a arenei constănțene va găzdui Campionatele Internaționale de atletism ale României.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3999 secunde