Victor Hănescu, eliminat de sârbul Djokovic din turneul de la Beijing

389
Tenismanul român Victor Hănescu a ratat calificarea în optimile de finală ale turneului de la Beijing (China), competiție pe suprafață rapidă, dotată cu premii în valoare totală de 2.100.500 de dolari. În meciul din runda inaugurală, disputat ieri, "Uriașul" a fost învins, scor 3-6, 5-7, de sârbul Novak Djokovic, cap de serie nr. 2.
Pentru prezența pe tabloul principal, sportivul român va încasa 14.500 de dolari. Hănescu va continua să joace în turneul chinez, dar numai în proba de dublu, în care face pereche cu olandezul Rogier Wassen.
Altfel, săptămâna aceasta, "Hăne" ocupă locul 27 în clasamentul ATP de simplu, dat ieri publicității, fiind, față de topul precedent, în urcare de o poziție. Următorul român din clasamentul ATP este Victor Crivoi, care a avansat un loc, până pe 107.
La dublu, singurul român prezent în Top 100 este constănțeanul Horia Tecău, care a coborât, însă, două locuri, până pe 54.
La feminin, România are cinci reprezentante în Top 100 WTA: Sorana Cârstea - locul 36, Alexandra Dulgheru - locul 59, Raluca Olaru - locul 77, Monica Niculescu - locul 78 și Edina Gallovits - locul 93.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9361 secunde