Victor Piţurcă: „Nu am avut nicio ofertă din partea celor de la FRF”

105
Victor Piţurcă: „Nu am avut nicio ofertă din partea celor de la FRF” - piturca-1658653817.jpg

Articole de la același autor

Victor Pițurcă a vorbit despre o posibilă revenire pe banca echipei naționale, dar și despre motivul pentru care nu își mai dorește să pregătească o echipă din prima ligă a României.

Victor Pițurcă spune că niciodată nu va exista pentru el o ofertă de nerefuzat de la echipa națională, însă la ultimele schimbări de selecționeri de la prima reprezentativă, acesta nu a fost contactat de nimeni din cadrul FRF.

„O ofertă de nerefuzat nu cred că va exista de la echipa națională pentru Victor Pițurcă. Acum, eu cred că președintele FRF și cei care conduc acum fotbalul românesc știu cel mai bine ce au de făcut. El trebuie să ia măsurile cele mai bune pentru bunul mers al echipei naționale.

Relația mea cu el și cei care conduc nu e una prea bună, nu am avut nicio ofertă din partea Federației. Ori înseamnă că sunt un selecționer prea slab pentru echipa națională, ori problemele acestea (n.r. relația cu FRF). Așa se spune, că rezultatele vorbesc. Dar nu știu dacă asta e valabil pentru toți, mă refer la cei care conduc acum. Vom vedea. Deocamdată, nu asta e problema”, a declarat Victor Pițurcă, la Antena 3.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2946 secunde