Barajul de calificare la CM 2014

Victor Pițurcă vede Grecia favorită!

125
Victor Pițurcă vede Grecia favorită! - piturca-1384456131.jpg

Articole recomandate

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Victor Pițurcă, a declarat, ieri, într-o conferință de presă, la Pireu, că naționala Greciei este mai valoroasă, mai experimentată și are prima șansă în barajul de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia 2014.

"Va fi un meci dificil pentru ambele echipe. Grecia este mai valoroasă și mai experi-mentată, are prima șansă, dar noi ne dorim calificarea și vom face tot ce e posibil pentru a o realiza", a spus Pițurcă. Tehnicianul a recunoscut că există emoții mari înaintea partidei de astăzi, menționând că e dificil pentru ambele echipe, dar mai ales pentru cea care va rata calificarea. Ca ultime noutăți, portarul Ciprian Tătărușanu este apt de joc pentru meciul de la Pireu, după ce s-a antrenat normal, atât miercuri, cât și joi, în timp ce căpitanul de drept Vlad Chiricheș era așteptat aseară la Atena și există șanse de a evolua în partida retur de marți, de la București.

Meciul cu Grecia, din prima manșă a barajului de calificare la CM 2014, va avea loc pe stadionul "Giorgios Karaiskakis" din Pireu, deseară, de la ora 21,45 (în direct la România TV), și va fi condus de o brigadă de arbitri din Portugalia, cu Pedro Proenca la centru. (O.A.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Noiembrie 2013
Stire din Sport : Gheorghe Hagi ar putea antrena în Rusia
Pagina a fost generata in 0.6654 secunde