Victorie clară în Luxemburg. FC Viitorul, debut perfect în Europa League

291

Articole de la același autor

FC Viitorul a pășit cu dreptul în noua aventură europeană. În prima manșă a turului 1 al Europa League, echipa constănțeană a întâlnit, joi seară, în deplasare, pe Racing FC Union, câștigătoarea Cupei Luxemburgului. Viitorul s-a impus cu scorul de 2-0 (1-0), asigurându-și calificarea în runda secundă. 


Deși a aliniat nu mai puțin de patru jucători sub 20 de ani în formula de start, toți crescuți și formați la Academia Gheorghe Hagi, FC Viitorul a dominat cu autoritate jocul, formația luxemburgheză semănând mai degrabă cu una de Liga a II-a. 


Denis Drăguș a deschis scorul în min. 23, apoi Ianis Hagi, Houri și din nou Drăguș au ratat bune oportunități de desprindere. Golul de 2-0 a venit abia pe final, în min. 80, când I. Hagi a transformat un penalty obținut de Drăguș. 


FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Cojocaru, Lima, Țîru, Mladen, De Nooijer (min. 78, Boboc), Achim, Băluță, Vînă, I. Hagi (min. 85, Pitu), Drăguș, Mățan (min. 57. Houri). 


FC Viitorul a fost susținută în deplasarea din Luxemburg de o superbă galerie formată din aproximativ 1.000 de români. Aceștia i-au încurajat pe jucătorii Viitorului pe tot parcursul întâlnirii, informează site-ul oficial al clubului. 


Deși aflați la peste 2.200 km de Constanța, suporterii români prezenți la meci i-au făcut pe Ianis și compania să se simtă ca acasă! Nu a lipsit nici Răzvan Marin, fost jucător al Viitorului, care în prezent evoluează în Belgia, la Standard Liege, acesta urându-le mult succes foștilor colegi. 


La finalul partidei cu Racing Unio, fotbaliștii Viitorului și managerul tehnic Gheorghe Hagi au avut un nou "meci". De data aceasta, a fost vorba despre o sesiune de poze și autografe pe care le-au oferit sutelor de suporteri români care au așteptat la poarta stadionului "Josy Barthel" pentru o amintire cu FC Viitorul. Gheorghe Hagi, căpitanul Ianis Hagi și ceilalți componenți ai echipei le-au mulțumit celor prezenți pentru încurajările din timpul jocului și au răspuns fiecărei solicitări de a se poza alături de aceștia sau de a oferi un autograf. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6042 secunde