Liga I de baschet masculin

Victorie importantă pentru BC Athletic, în fața propriilor suporteri

668

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanța a reușit o victorie importantă, duminică, la Sala Sporturilor, împotriva celor de la CS Cuza Sport Brăila, scor 77-70 (34-37), în cea de-a șasea partidă a turneului semifinal al Ligii l. 


Supranumiți "Pirații" din Brăila, oaspeții au sosit la Constanța drept mari favoriți, cu trei victorii din tot atâtea partide, cu atât mai mult cu cât, în ultimele două întâlniri directe, formația din Brăila s-a impus fără mari probleme. 


Echipa antrenată de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici a oferit însă o ripostă solidă. După un început mai greu de joc, constănțenii n-au renunțat nicio clipă la șansa lor, au luptat pentru fiecare minge și au punctat exact atunci când era nevoie. Cu americanul Jeremi Booth (25 puncte), tânărul Andrei Oprean (15 p) și noua achiziție Daniel Mâinea (15 p) în mare formă, BC Athletic a construit, pas cu pas, o victorie, în care nu mulți credeau. 


În runda următoare, duminică, 4 martie, "Gladiatorii din Tomis" vor juca, în deplasare, cu Știința București. 


În acest moment, BC Athletic este pe poziția secundă în clasament, cu 10 puncte, cu unul mai puțin decât viitoarea adversară din Capitală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5146 secunde