Victorii pentru sportivii Asociației Județene a Sportului pentru Persoane cu Handicap Constanța

2590
La invitația Sporting Club Galați, o delegație formată din 12 sportivi constănțeni, din cadrul Asociației Județene a Sportului pentru Persoane cu Handicap, a participat, zilele trecute, la întrecerile Cupei Danubius. Cei 12 sportivi au luat parte la turneul de baschet în fotoliu rulant, dar și la concursurile de tenis de masă, popice și atletism (deplasabili și fotoliu rulant).
Iată și rezultatele obținute de constănțeni: Adriana Olteanu - locul I la suliță (fotoliu rulant), locul I la greutate (fotoliu rulant), locul II la 100 m (fotoliu rulant); Nicușor Toader - locul I la greutate (deplasabili); Ion Gembășanu - locul III la tenis de masă (fotoliu rulant). De asemenea, echipa de baschet s-a clasat pe locul IV (fotoliu rulant).
În ierarhia generală pe echipe, asociația constănțeană a ocupat poziția a patra.
În paralel cu întrecerile Cupei Danubius, Comitetul Național Paralimpic Român a organizat Campionatul Național de Powerlifting, unde sportivii de la malul mării au obținut următoarele rezultate: Erchin
Ali - campion național (categ. 90 kg), I. Gembășanu - locul II (+100 kg), Daniel Mirică - locul II (90 kg), Mihai Caragea - locul II (85 kg) și Daniel Mititelu - locul III (60 kg).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3777 secunde