Video Video. Moment inedit la Rio: o sportivă a fost cerută în căsătorie...de iubita ei

297
2
Video. Moment inedit la Rio: o sportivă a fost cerută în căsătorie...de iubita ei - isadoracerullomarjorieenya1-1470814337.jpg

Articole recomandate

Un moment inedit s-a petrecut marți, la Rio: o jucătoare de rugby a fost cerută în căsătorie imediat după încheierea unui meci.

Isadora Cerullo, în vârstă de 25 de ani, face parte din naționala de rugby a Braziliei. La meciul dintre Australia și Noua Zeelandă, sportiva și iubita ei, Marjorie Enya, s-au aflat împreună în tribune.

La finalul partidei, Isadora a avut parte însă de o surpriză incredibilă: Enya, care este și manager al stadionului unde se desfășurase meciul, a luat un microfon și a cerut-o în căsătorie!

În loc să-i ofere un inel totuși, Enya i-a legat pe deget partenerei sale o panglică galbenă, scrie CNN News. Răspunsul tinerei a fost "Da!".

Potrivit sursei citate, Isadora Cerullo și Marjorie Enya sunt împreună de doi ani.



Comentează știrea

Marian
10 august 2016
Îmi vene să vomit

Degenerate blestemate.

ANI
19 august 2016
castig

Castiguri din prima luna, prin colaborare part-time sau full-time! 100-285 de euro lunar! Oferta este noua si foarte profitabila pentru colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna, colaborand cu noi intr-o activitate simpla si placuta. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1197 secunde