Alertă meteo. Vremea se schimbă radical. După caniculă vine toamna. Cât de tare se răcește vremea

313
Alertă meteo. Vremea se schimbă radical. După caniculă vine toamna. Cât de tare se răcește vremea - ploimai-1470814796.jpg

Articole recomandate

Vremea se schimbă radical de la sfârșitul săptămânii, însă până atunci canicula ne dă bătăi de cap. De la maxime de 37 de grade la umbră, anunțate pentru joi, 11 august, vineri, temperaturile nu vor urca în termometre mai mult de 23 de grade în sud-estul țării.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie(ANM), azi, vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării, local caniculară după amiază în sudul extrem. 


Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 grade în estul Transilvaniei și 36 de grade în Lunca Dunării. Și joi, temperaturile vor fi deosebit de ridicate, până la 37 de grade la umbră în sud-est, însă în vest, în nord și în centru se răcește accentuat, maximele prognozate fiind de doar 19-20 de grade. 


De vineri temperaturile scad cu 10 grade și în sud-est, vremea menținându-se răcoroasă și în weekend. Specialiștii spun că sunt așteptate și precipitații. Ploile lovesc mai întâi în vest, în nord și în centru apoi, în noaptea de joi spre vineri ajung și în jumătatea de est unde vor fi averse însoțite de descărăpri electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6237 secunde