Viitorii piloți de Formula 1 se formează la Constanța

705
4
Deși România nu are niciun reprezentant în Formula 1, iar cel mai bine clasat pilot tricolor se află în Formula 2 (locul 5 - Mihai Marinescu), copiii de la Tomis Kart Constanța au demonstrat că sunt speranțele ca, pe viitor, generația de azi să devină piloții F1 de mâine. 


După finalul celor șase etape, desfășurate de-a lungul unei jumătăți de an, concurenții clasei Kid Kart (7-9 ani), constănțenii Ștefan Manolache (9 ani), Răzvan Onoaie (8 ani) și Rareș Cărbunaru (9 ani) au terminat, sub îndrumarea antrenorului Gigi Băcioiu, pe locurile 1, 2, respectiv 3. 
"Copii au muncit foarte mult, se antrenează de 2-3 ori pe săptămână, merg și se pregătesc timp de 3-4 ore. Este foarte greu pentru ei, la o vârstă atât de fragedă. Domnul Băcioiu a avut grijă de antrenarea copiilor, i-a învățat să conducă, s-a ocupat și de partea mecanică a karturilor. Sper să meargă cât mai departe în această carieră. Ar trebui o pistă mai bună la Constanța, iar asta se poate face numai cu sprijinul autorităților locale", ne-a spus părintele lui Răzvan Onoaie, Bogdan Onoaie. 
Copiii nu și-au neglijat nici școala, toți având medii mari. În vacanță, și-au lăsat jocul din fața blocului pentru a se duce la antrenamente, iar acum, efortul depus a dat rezultate. 


Kartingul, un sport costisitor
La prima vedere un simplu sport de copii, kartingul necesită bani pentru a se putea face performanță. În linie dreaptă, numai cei cu kartul cel mai bine pus la punct câștigă! 
"Este un sport costisitor. Noi, părinții, a trebuit să cumpărăm karturile, am cumpărat piese noi după fiecare etapă, pentru că acestea se uzau, iar motoarele trebuie să fie în parametri foarte buni ca să poți concura cap la cap cu ceilalți copii. O mașină normală, dacă se uzează de la o zi la alta, nu este o problemă, însă în întreceri, trebuie să ai posibilitatea de a obține performanța maximă", ne-a mai spus Onoaie. 


Comentează știrea

hermes handbags schweiz
18 mai 2014
hermes handbags schweiz

hermes shop hamburg innenstadt Stiri Sport : Viitorii piloți de Formula 1 se formează la Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes handbags schweiz http://www.croma.gr/apricot-hermes-bags-hermes-handbags-schweiz-6332.asp

MBT Tupu Shoes
1 iunie 2014
MBT Tupu Shoes

mbt shoes jambo Stiri Sport : Viitorii piloți de Formula 1 se formează la Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Tupu Shoes http://www.baishi-light.com/mbt-shoes/mbt-shoes-for-women-reviews.asp

MBT Garissa Shoes shopping
3 iunie 2014
MBT Garissa Shoes shopping

mbt shoes out of business Stiri Sport : Viitorii piloți de Formula 1 se formează la Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Garissa Shoes shopping http://www.sacredhealingsignature.com/mbtonline/shop-mbt-shoes-online-us.asp

hermes handbags sweden
7 iunie 2014
hermes handbags sweden

hermes belt authenticity check Stiri Sport : Viitorii piloți de Formula 1 se formează la Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes handbags sweden http://www.orientalstores.net/hermes-handbags-sweden-hermes-schweiz-7545.asp

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.856 secunde