Concurs Viitorul a remizat cu Terek Groznâi II

316
Viitorul a remizat cu Terek Groznâi II - f001b27c9bf6561b8ab916d3ce511dab.jpg

Articole de la același autor

Divizionara secundă Viitorul Constanța a remizat, ieri, 1-1, în primul meci susținut în Antalya, contra formației ruse Terek Groznâi II, care a jucat cu fotbaliști între 17 și 22 de ani. După 0-0 la pauză, Terek a deschis scorul în minutul 75 (la o nesincronizare între Tudorache și Buzbuchi), deși, până atunci, Viitorul ratase câteva bune ocazii, prin Hertu, Sin și Iancu. Constănțenii au egalat după numai patru minute, prin juniorul Gabriel Iancu (16 ani), care a punctat cu un șut la colțul lung de la 16 m, după o pasă a lui Călin. Pe final, același Iancu a avut șansa de a face 2-1, la o centrare foarte bună a lui Sin, dar portarul lui Terek a respins în corner.
Viitorul a jucat cu: repriza întâi: C. Popa - M. Rusu, Larie, Ninu, Chirilă - Cârstocea, Benzar, Cristocea - R. Lupu, Șt. Sandu, Chițu (40 Pantelie); repriza a doua: Buzbuchi - I. Călin, Tudorache, Păcuraru, Bică - Banoti, Ștefănescu, Iancu - Pantelie (77 Dan), Hertu, Sin. Nu au fost folosiți Nazâru, care, fiind în recuperare după o problemă la aductori, a avut program separat, și Cureteu, care a fost menajat, în urma unei ușoare contracturi musculare.
Astăzi, de la ora 15, la Kundu, constănțenii susțin un nou meci amical, cu germanii de la VfB Auerbach (locul trei la finalul turului în Oberliga Sud, la două puncte de liderul Halberstadt).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 01 Februarie 2011
Stire din Sport : Farul l-a transferat pe Derek Carpenter
Pagina a fost generata in 1.6032 secunde