Viitorul, amical cu echipa de tineret a lui Anderlecht

496
Viitorul, amical cu echipa de tineret a lui Anderlecht - viitorul-1311262220.jpg
Viitorul și-a definitivat programul celor patru meciuri amicale ale stagiului din Olanda, unde constănțenii se vor pregăti în perioada 26 iulie - 6 august, la Hoenderloo (100 km distanță de Amsterdam).

Elevii lui Cătălin Anghel și Norbert Niță vor întâlni: FC Almere City (Olanda, Liga a II-a), pe 29 iulie, la ora 15,30 (ora României), la Almere; FC Groningen (tineret), pe 1 august, la ora 20, la baza de pregătire a lui Groningen; AZ Alkmaar (tineret), pe 2 august, la ora 17, la Complexul Sportiv AZ Alkmaar; RSC Anderlecht (tineret), pe 5 august, la ora 18, la Hoogstraten (Belgia).

Astăzi, Viitorul încheie stagiul montan de 12 zile de la Săcele. Înaintea plecării spre casă, constănțenii participă la ultima verificare, două reprize de câte 60 de minute, pe care le vor disputa, tot la Săcele, în cadrul unui triunghiular. Programul este: Viitorul - Unirea Tărlungeni (ora 10), Viitorul - Astra II (ora 11), Astra II - Unirea Tărlungeni (ora 12).

În cantonament, Viitorul a mai susținut două meciuri amicale, câștigând unul (4-1 cu CSM Brașov), iar pe celălalt încheindu-l la egalitate, 0-0 cu Gaz Metan CFR Craiova. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8939 secunde