Viitorul Constanța, amical de lux cu Galatasaray

851
Viitorul Constanța, amical de lux cu Galatasaray - 06d135152618423c13d6696e46f97eca.jpg

Articole de la același autor

Viitorul Constanța, echipa clasată pe locul cinci la finele turului Ligii a II-a la fotbal, seria întâi, va susține pe 9 februarie un amical de lux, cu Galatasaray, la Istanbul. Pe 11 februarie, este prevăzută o altă partidă de verificare, cu Galatasaray II, tot la Istanbul, în vreme ce restul celor cinci meciuri amicale stabilite până acum sunt: cu Dunărea Călărași (pe 22 ianuarie, la Constanța), cu Gloria Bistrița (pe 4 februarie, în Antalya), cu CS Otopeni (pe 16 febru-arie, la Constanța), cu Victoria Brănești (pe 19 februarie, la București, Buzău sau Brănești) și cu Unirea Slo-bozia (pe 26 februarie, la Constanța).
În Antalya, se vor disputa alte două partide, pe 31 ianuarie și 7 februarie, posibili adversari fiind Pandurii Tg. Jiu, FC Snagov, Neftchi Baku (locul 1 în Azerbaidjan) sau o selecționată divizionară din Ungaria.
Viitorul Constanța a demarat ieri pregătirea de iarnă, la primul antrenament, desfășurat la Ovidiu, participând 18 jucători. Au lipsit portarul C. Popa, învoit, și Evdochim, accidentat. Zilele următoare se vor intregra programului echipei și ceilalți componenți ai lotului, 12 juniori. Față de tur, nu mai activează la Viitorul Vlas, I. Posteucă, Ignat și Rențea. Antrenorii sunt aceiași: Cătălin Anghel (principal) și Norbert Niță (secund).
Fotbaliștii Viitorului vor efectua astăzi vizita medicală, iar până pe 26 ianuarie se vor pregăti la Constanța. Între 28 ianuarie și 11 februarie, Viitorul va întreprinde un cantonament în Turcia (primele 11 zile - în Antalya, iar următoarele trei la Istanbul). Din 14 februarie și până la începutul returului, antrenamentele Viitorului se vor desfășura la Constanța.

Lotul prezent la reunire
I. Călin, M. Rusu, Larie, Ninu, L. Bubuleandră, Păcuraru, Banoti, Cristocea, Dimcea, Cârstocea, Ștefănescu, R. Lupu, Hertu, Chițu, Sin, Pantelie, Al. Chirilă, Șt. Sandu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 06 Decembrie 2010
Stire din Sport : Viitorul, egal la polo, nu la fotbal
Pagina a fost generata in 0.6103 secunde