Callatis s-a despărțit de șapte fotbaliști

692

Articole de la același autor

În lotul pentru retur al vice-liderei seriei secunde a Ligii a III-a la fotbal, Callatis Mangalia, nu se vor mai găsi șapte fotbaliști: Robert Barbu (portar), Armando Mihai, Alexandru Pădurețu (fundași), Augustin Ivașcă, Cristian Ciuciuleacă, Tiago (mijlocași) și Daniel Ene (atacant), cu mențiunea că penultimul, jucător brazilian, va fi împrumutat.
"Ne-am despărțit de unii jucători și vom încerca să aducem alții în locul lor. Avem mai multe variante, discutăm, dar deocamdată nu am perfectat niciun transfer", a declarat, pentru "Cuget Liber", Erik Lincar, antrenorul principal al Callatisului.
Echipa din Mangalia s-a reunit ieri, la primul antrenament participând 18 fotbaliști (Vl. Neagu, Marin - Țarălungă, Bucur, L. Florea, Răvoiu, Floricel, Bardu, I. Florea, Erdinci Cogali, Al. Iovănescu, Kamara, Al. Grigoraș, Doicaru, Calagi, Patane, plus doi juniori din propria pepinieră, un portar și un jucător de câmp).
Până pe 23 ianuarie, Callatis se va pregăti la Mangalia, după care, între 24 ianuarie și 3 februarie, va participa la stagiul de la Izvorani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Callatis părăsește Mangalia
Vineri, 10 Decembrie 2010
Stire din Sport : "La promovare, ne batem cu Slobozia"
Joi, 16 Decembrie 2010
Stire din Sport : "Sunt sigur că vom promova"
Pagina a fost generata in 0.2958 secunde